Pariaza la Bet at home -50 la suta bonus pentru primul depozit, 50 euro zilnic prin tragere la sorti Una dintre cele mai bune oferte de pariere accesibile din Romania, in limba ROMANA, este Bet at home. Se ofera 50% bonus pentru primul depozit (maxim 70 ron), posibilitatea de a participa la o tombola unde puteti castiga 50 de euro si, daca pariati zilnic, puteti intra si in cursa de a castiga o masina, un Porsche 911 nou-nout in valoare de 100.000 Euro. Bet at home va ofera o varietate de pariuri sportive si pariuri alternative.
Adult Online Job - locuri de munca online pentru adulti ; munca la domiciliu
videochatcazinouripariuribuxremi afiliati tepeinformatii suplimentare videochatpublicitate pe sitetermeni si conditii    

Pariaza la Bet at home -50 la suta bonus pentru primul depozit, 50 euro zilnic prin tragere la sorti « înapoi
Pariaza la Bet at home -50 la suta bonus pentru primul depozit, 50 euro zilnic prin tragere la sorti

Mesaj din partea Bet at home: "Stimate Client, Va informam ca din cauza noilor reglementari legislative, bet-at-home.com nu mai este disponibil pentru jucatorii cu domiciliul în Romania. Daca aveti intrebari legate de compania noastra, nu ezitati sa ne contactati la service.en@bet-at-home.com. Regretam orice inconvenient cauzat de aceasta decizie."

Pariaza la Bet at home – 50% bonus pentru primul depozit, 50 euro zilnic prin tragere la sorti

Una dintre cele mai bune oferte de pariere accesibile din Romania, in limba ROMANA, este Bet at home. Se ofera 50% bonus pentru primul depozit (maxim 70 ron), posibilitatea de a participa la o tombola unde puteti castiga 50 de euro si, daca pariati zilnic, puteti intra si in cursa de a castiga o masina, un Porsche 911 nou-nout in valoare de 100.000 Euro. Bet at home va ofera o varietate de pariuri sportive si pariuri alternative.

Bet at home va ofera o varietate de pariuri sportive si pariuri alternative: fotbal, tenis, hochei pe gheata, handbal, volei, baschet, baseball, fotbal american, rugbi, formula 1, motociclism, box, sporturi de contact, hochei pe iarba, hockey pe role, lacrosse, netball, darts, snooker, cricket, golf, sah, divertisment, societate, schi, sarituri cu schiurile, biatlon, cross-country, combinata nordica.


Procedura de inscriere si primire a bonusului - 50% bonus pentru primul depozit,

1) Click pe butonul Aplica din site-ul AdultOnlineJob.com

2) Odata ajunsi pe website dati click pe linkul “Deschide contul”.

3. Completati datele necesare pentru inregistrare.

4. Veti primi un email cu datele pentru logare (numar personal si parola).

5. Va logati in cont si mergeti la “Depuneri / Retrageri/ Utilizeaza bonus”.

6. Introduceti codul bonusului – FIRST - in campul liber si contul va fi automat creditat cu jumatatea depunerii dumneavoastra ca bonus.


Important de retinut:

- bonusul la prima depunere este valabil numai pentru prima depunere;
- bonusul maxim oferit este de 70 RON. Daca veti depune sume mai mari de 140 de RON veti primi tot 70 RON;
- bonusul la prima depunere e valabil numai pentru pariuri sportive;

Pentru a participa la tombola de 50 euro, atribuiti zilnic prin tragere la sorti, trebuie sa te autentifici zilnic pe cont. Atentie: suma se reporteaza, astfel daca un parior a castigat si nu s-a autentificat, atunci suma de 50 euro se reporteaza pentru ziua urmatoare, urmand ca noul castigator sa primeasca 100 de euro la autentificare. Reportul este permanent (50 euro + 50 euro + 50 euro etc.)

Daca pariati zilnic puteti intra si in cursa de a castiga o masina, un Porsche 911 nou-nout in valoare de 100.000 Euro

De stiut:
- este permisa parierea pina in momentul inceperii meciurilor sportive, sau chiar in timpul acestora, existand cote live care se vor schimba in timp real;
- nu vi se retin taxe pentru biletele jucate, indiferent de suma pariata de dvs;
- sumele pariate pot fi minime si nu aveti nici o restrictie la cate meciuri puteti paria;


* Adaugă oferta la favorite
* Trimite oferta pe Yahoo Messenger
* Trimite oferta pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

« înapoi
ID: pass:
meniu: • videochatcazinouripariuribuxremi afiliatitepeinformatii suplimentarepublicitate pe sitetermeni si conditiilink exchange    
Acest site contine informatii despre joburile pentru adulti si este dedicat exclusiv persoanelor de peste 18 ani ! NU SUNT PERMISE preluarea articolelor / textelor prezentate pe Adult Online Job de catre alte website-uri fara acordul scris al Adult Online Job si al companiei detinatoare a acestui website. © 2009 Adult Online Job. Toate drepturile rezervate.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Software